UNIKT ERBJUDANDE

Exklusiv föreläsning och rådgivning hos ditt företag

med Arhammar/ Staunstrup

För första gången kommer författarna av boken Content marketing för alla, Joakim Arhammar och Pontus Staunstrup, hålla en gemensam föreläsning och diskussionsworkshop. Detta kommer ske vid ett enda tillfälle i februari eller mars och du som företag eller organisation har chansen att Joakim och Pontus kommer till just dig.

Så bjud dina medarbetare, eller varför inte dina kunder och partner, på ett riktigt kunskapslyft inför 2019.

Om föreläsningen och workshopen
Nu har författarna Joakim Arhammar och Pontus Staunstrup samlat sina bästa tips från boken tillsammans med de viktigaste sakerna som förändrats de 2 senaste åren. Allt presenteras under en trevlig föreläsning med påföljande diskussion. Ta chansen att bjuda dina medarbetare på ett riktigt kunskapslyft inför 2019!

Du får:
• En bok per medarbetare (upp till 100 böcker, sedan 50 kr/bok).
• En timmes föreläsning av Joakim Arhammar och Pontus Staunstrup.
• En timmes skräddarsydd diskussionsworkshop om content ledd av Joakim och Pontus.
• En timmes gemensam rådgivning med upp till 3 personer.

Pris: 30 000 kr

Intresserad? Mejla Joakim eller Pontus på joakim@arhammar.se eller pontus@staunstrup.se

Om boken Content marketing för alla
För 2 år sedan kom boken Content marketing för alla som bildat skola i svensk content marketing. Boken är inne på sin fjärde upplaga och används som kurslitteratur på bland annat Berghs, IHM och Medieinstitutet. Boken fick även pris som Årets Branschgärning 2017 på Swedish Content Awards.

Om Joakim Arhammar och Pontus Staunstrup
Joakim Arhammar är contentstrateg på Bonner News Brand Studio och kursansvarig för content marketing professional på Berghs. Han har jobbat med content marketing i elva år på contentbyrå, pr-byrå och digitalbyrå med många av Sveriges största varumärken.

Pontus Staunstrup är Head of customer marketing på snabbväxande Climeon och har jobbat med kommunikation och marknadsföring i snart 25 år. Han har bred erfarenhet som beställare och konsult, som chef och som den som levererar, i Sverige och utomlands, i större organisationer och mindre.